Close

Enquesta Igualtat de Gènere

Per conèixer l’estat de la igualtat de gènere entre l’alumnat de 6è de l’escola Mestre Ignasi Peraire, hem realitzat una enquesta en la qual han participat 42 alumnes. 

A la primera pregunta: Has viscut discriminacions de gènere alguna vegada? (T’han fet sentir malament per portar ungles pintades, o portar alguna cosa del gènere contrari).  La majoria ha respost que no ha viscut discriminacions de gènere (el 81%) i, per altra banda, el 19 % sí que les ha viscut. 

Posteriorment, a la segona pregunta: Si fossis un noi et sentiries còmode portant faldilla o vestit?, un 69% dels alumnes no se sentirien còmode portant faldilla, en canvi, el 31% sí.

  • A la 3a pregunta: Et sentiries còmode portant roba del sexe oposat?, el 58,5% no se sentirien còmode portant roba del sexe oposat.
  • Més tard a la 4a pregunta: Deixaries als teus germans o algú de la teva família portar roba del sexe oposat?, el 51,2% no els hi deixaria als seus germans portar roba del sexe oposat, però, en canvi, el 48,8% sí que els hi deixaria. 
  • A la 5a pregunta: el 78,6% estan a favor que les nenes es puguin ficar roba de nens i els nens roba de nenes, en canvi, el 21,4% no. 
  • Aquí us mostrem el resultat de la pregunta 5:

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: Estàs a favor de que les nenes es puguin posar roba de nens i els nens roba de nena?. Nombre de respostes: 42 respostes.